Følg Midsona Norge AS

NYHET FRA ALPRO: Plantebasert iskaffe med smak av karamell

Pressemelding   •   jun 15, 2018 12:51 CEST

Life’s better blended. Alpro har mikset kaffe, soyadrikk og en deilig smak av karamell i en helt ny og drikkeklar iskaffe!

Alpro Kaffe og Soya Karamell er perfekt på varme sommerdager. Iskaffen er drikkeklar, og smaker fantastisk sammen med et par isbiter.

Alpro iskaffe

  • er 100 prosent plantebasert
  • er naturlig laktosefri
  • inneholder 30 prosent mindre sukker enn markedsreferansen innen drikkeklar caffe latte
  • har et naturlig lavt fettinnhold
  • er en kilde til protein
  • er laget på premium kaffe fra Tanzania, som er sertifisert av Rainforest Alliance

Plantebasert er godt for kroppen og bra for miljøet

Flere og flere velger å inkludere mer plantebasert i kostholdet sitt, og dette kommer også til å spille en viktigere rolle i kostholdet vårt fremover. Helse, miljø og bærekraft har for mange blitt avgjørende faktorer for valg av matvarer.

I 2017 drakk nordmenn mer plantebasert drikke enn noen gang tidligere. Plantebasert drikke vokste faktisk med 20,5 prosent i verdi i 2017 mot året før, og Alpro vokste med 22,4 prosent*.

Alpro er markedsleder innenfor kategorien «melkefri drikke» i Norge, og Norges mest solgte plantebaserte drikke i 2017 var Alpro soya original.

Om Alpro

Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker bør komme fra planter. Alpro sine produkter er naturlig laktosefrie, og derfor lettfordøyelige. Men å spise plantebasert er ikke bare godt for deg, det er også bra for miljøet. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

Alpro iskaffe Soya Karamell selges i dagligvarebutikker. AUP 39,90

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, kontakt innholdsprodusent i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: 91 52 86 72, hans.ola.hevroy@midsona.no

* AC Nielsen

Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://midsona-norge-as.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.