Følg Midsona Norge AS

Nyhet fra Alpro! Ekstra mettende plantebasert alternativ til yoghurt

Pressemelding   •   mai 19, 2017 13:17 CEST

Det skal ikke være vanskelig å spise mat som er bra både for deg og miljøet. Sjekk Vibeke Klemetsens frokosttips med Alpros nye soyabaserte alternativ til yoghurt med havre!

Nå blir Alpros plantebaserte alternativ til yoghurt med havre endelig lansert i Norge! Havre er en ingrediens som blir stadig mer populær i nordmenns kosthold. Kornsorten blir nemlig sett på som en av de beste kildene til fiber. Med Alpro sitt soyabaserte alternativ til yoghurt med havre kan du lett booste fiberinntaket, noe som igjen vil øke metthetsfølelsen.

Tilsett produktet i smoothien, spis det med bær og nøtter eller bare som det er!

Vibekes havre-tips

Du kan også gjøre som Vibeke Klemetsen – ha litt soyabasert alternativ til yoghurt med havre i en skål med müsli og ananas. En frisk og næringsrik start på dagen.

Bilde hentet fra Vibeke Klemetsens blogg.

Er du ute etter en litt søtere variant? Et tips fra Vibeke er å toppe arme riddere med soyabasert alternativ til yoghurt med havre. Topp med dine favorittbær.

Alpros alternativ til yoghurt med havre inneholder lite sukker, lite mettet fett og er naturlig laktosefri.

Bilde hentet fra Vibeke Klemetsens blogg.

Hvorfor plantebasert?

Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker, bør komme fra planter. Naturlig laktosefrie produkter er lettere fordøyelig for kroppen. Men å spise plantebasert er ikke bare godt for deg, det er også bra for miljøet. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

Veil. pris 38 kroner. Selges i utvalgte dagligvarebutikker.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: hans.ola.hevroy@midsona.no, 91 52 86 72.

Om Alpro

Alpro er Europas ledende produsent av plantebaserte produkter, og er markedsleder innenfor kategorien Melkefritt i Norge. Sortimentet består i dag av plantebasert drikke, yoghurt, fløte og desserter basert på ingredienser som soya, mandel, havre, ris og kokos.

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar