Gå videre til innhold
Du finner høyoppløselige bilder nederst i artikkelen.
Du finner høyoppløselige bilder nederst i artikkelen.

Pressemelding -

NYHET! Den proteinrike Alpro-favoritten får selskap av tre nye varianter

Alpro Go On er et plantebasert alternativ til kvarg som for alvor ble kjent for den norske forbruker i 2017. Produktet har blitt en favoritt blant mange som ønsker å spise mat som er bra for både kroppen og planeten vi bor på. Nå kommer i tillegg mellommåltidet med tre helt nye smaker!

I en hektisk hverdag med jobb, venner, familie og trening melder behovet seg for sunne alternativer til energipåfyll. Alpro Go On er et proteinrikt plantebasert alternativ til kvarg, og kommer nå i tre nye smaksvarianter i praktiske porsjonsbegre.

Perfekt «på farten»-produkt!

Alpro Go On med pasjonsfrukt er allerede kjent for mange norske forbrukere. Nå blir også Go On med fruktpuré av mango, blåbær og jordbær & bringebær tilgjengelig i norske dagligvarebutikker.

Alpro Go On er et velsmakende og delikat produkt rik på sunne planteproteiner fra soya. Produktet er 100 % plantebasert, naturlig laktosefritt og har et lavt innhold av mettet fett. I likhet med alle Alpro sine produkter, er også Go On beriket med kalsium og vitaminer (B2, B12 og D).

Alpro Go On har en herlig frisk smak og en nydelig tykk konsistens som metter lenge. Nytes som den er, eller toppet med friske bær eller müsli.

Plantebasert er godt for kroppen og bra for miljøet
Flere og flere velger protein fra planter, og dette kommer også til å spille en viktigere rolle i kostholdet vårt fremover. Helse, miljø og bærekraft har for mange blitt avgjørende faktorer for valg av matvarer.

Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker, bør komme fra planter. Alpro sine produkter er naturlig laktosefrie, og derfor lettfordøyelige. Men å spise plantebasert er ikke bare godt for deg, det er også bra for miljøet. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

Alpro Go On, 150 gram porsjonsbeger. Anbefalt utsalgspris kr 19,90. Distribueres i dagligvare fra uke 8 2018.

Om Alpro

Alpro er Europas ledende produsent av plantebaserte produkter, og er markedsleder innenfor kategorien Melkefritt i Norge. Sortimentet består i dag av plantebasert drikke, yoghurt, fløte og desserter basert på ingredienser som soya, mandel, havre, ris og kokos.

Se mer på www.alpro.com/no.

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge