Gå videre til innhold
Høyoppløselige bilder finner du nederst i artikkelen.
Høyoppløselige bilder finner du nederst i artikkelen.

Pressemelding -

NYE FRISTELSER FRA OMBAR: Mørk sjokolade som smelter på tunga og smelter sjokohjertet

Not all chocolate is created equal – nyhetene fra Ombar er nemlig naturlige, veganske og laget med råkakao og uraffinert kokosblomstsukker. Men best av alt; smaken av den myke kjernen kombinert med den fyldige og gode mørke sjokoladen. 

Ombar er økologisk råsjokolade med råvarer fra etisk produksjon. En digg sjokolade du kan spise med god samvittighet. Dette har gjort Ombar-barene svært populære de siste årene. Nå kommer det i tillegg to nye barer som er minst like gode som forgjengerne!

Det er det indre som teller, heter det. Det har sjeldent stemt bedre enn nå. Ombars nye Centre-sjokolader har en fantastisk kremete og myk kjerne laget av kokoskrem. Kjernen er dekket med nydelig mørk sjokolade laget av 100 prosent økologisk råkakao.

Bitene smelter ikke bare på tunga, de smelter også hjertet til de mest kresne sjokoladekjennerne.

To nye smaker

De nye Ombar-barene kommer i to ulike varianter.

Ombar Raspberry & Coconut er perfekt for deg som liker sjokolade med en fruktig vri. Denne inneholder bringebær og delikat kokos, trukket med deilig, mørk sjokolade.

Ombar Coconut & Vanilla inneholder en kjerne av vanilje fra Madagaskar og søt kokosnøtt. Også denne er trukket med fyldig, mørk sjokolade.

Raw, vegansk og naturlig laktosefri

Alle ingrediensene i sjokoladebarene til Ombar er naturlige og økologisk produsert. Barene er laget med økologisk råkakao fra Ecuador og uraffinert kokosblomstsukker. Nyhetene er glutenfrie og egnet for veganere.

Ingrediensene i Ombar er skånsomt prosessert ved temperaturer under 45 grader, som gjør at de verdifulle næringsstoffene i kakaoen bevares.

Tiårsjubileum med ny drakt

Moods Foods som lager Ombar ble startet i 2007 av tre venner som ville lage sunnere, mørk sjokolade. 10 år senere er Ombar-teamet på 15 personer stolte over å kunne servere deg sjokolade du kan føle deg bra av!

Dette feires ikke bare med de to nyhetene – men også med en helt ny drakt til resten av Ombar-favorittene.

Ombar i ny drakt finner du i helsekost og på Soma.no.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: hans.ola.hevroy@midsona.no. 


Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge