Følg Midsona Norge AS

Må ha-produkter til sommerferien!

Pressemelding   •   mai 24, 2018 09:38 CEST

Vi har pakket toalettveska for deg! Dette er våre tips til hva du bør ta med deg på ferie i sommer.

 • Høykonsentrert flytende aloe vera
  Aloe vera-planten har siden oldtiden vært kjent for sine skjønnhetsfremmende og pleiende egenskaper innen hudpleie. Bland 5-10 dråper Supernature Aloe Vera 40X i kald drikke eller mat. Kan også brukes utvortes på for eksempel sår. Aloesaft er også kjent for å hjelpe mot lettere forstoppelse. Perfekt å ha med seg på ferie med andre ord! Veil. pris 437,- (helsekost)
 • Miljøvennlig bambustannbørste
  Er du like opptatt av miljø og bærekraft som oss har du kanskje allerede byttet ut din vanlige tannbørste med en bambustannbørste fra The Humble Co. God for både tennene og miljøet – og en selvskreven reisevenn i sommer! Veil. pris 35,- (helsekost og dagligvare)
 • Naturlig tannkrem
  Tannkrem fra The Humble Co. er basert på ingredienser med naturlig opprinnelse. Fresh mint har en god og frisk smak, og passer perfekt sammen med din Humble Brush-tannbørste. Veil. pris 79,- (helsekost)
 • Kokos til leppene
  Leppepomaden til CoVera er så naturlig at du i teorien kan spise den! CoVera lip balm inneholder kokosolje, sheasmør og aloe vera, og har en sommerlig og tropisk duft. Veil. pris 59,- (helsekost)
 • Aloe vera til kroppen
  JÃSÖN 84 % Aloe Vera Hand & Body lotion er selvskreven i toalettveska i sommer. En lett lotion som virker fuktighetsgivende og pleiende, og som tilfører huden rikelig med fuktighet og næring. Huden føles gjennomfuktet, myk og glatt. Veil. pris 149,- (helsekost, Vita og apotek)
 • Økologi til huden
  I sommer tar vi med oss Urtekrams nye økologiske kroppsserie Morning Haze i kofferten. Serien har hentet inspirasjon fra nordisk natur, og har en frisk duft av hylleblomst. Hand cream veil. pris 89,- og shower gel veil. pris 99,- (helsekost)

 • Kokosolje + himalayasalt = sant
  Istedenfor å fylle opp toalettveska med en rekke kremer og skrubber, tar vi heller med oss Cocosa Extra Virgin og Supernature Himalayasalt. Kokosolje og himalayasalt er perfekt base for hjemmelagde skrubber. Cocosa er i tillegg god til ekstra tørr eller solbrent hud. Himalayasalt veil. pris 97,- og Cocosa 200 ml veil. pris 99,- (helsekost)

Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://midsona-norge-as.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.