Gå videre til innhold
Julegodt med Cocosa

Pressemelding -

Julegodt med Cocosa

Julen handler mye om kos, og det er klart vi skal kose oss i julen! Er du litt kreativ, er det bare fantasien som setter grenser. Og for deg som ikke har det kreative genet, er det bare å følge en enkel oppskrift! Cocosa har en naturlig plass i juleforberedelsene - det er jo så mye godt man kan lage med kokosolje og kokosblomstsukker!

Sjokoladekuler med havregryn (ca. 25 stk)

Ingredienser:

150 g havregryn

40 g kakaopulver

2 ss Cocosa Sukker

1 ts vaniljepulver

1 ts kanel

1/2 ts himalaya salt

200 g (ca. 10 stk) dadler uten stein

3 ss Cocosa Extra Virgin, smeltet

6 ss vann

4 ss kald, sterk kaffe

Pynt: kokosmasse, hakket sjokolade, hampfrø

Slik gjør du:

Kok opp vann og bløtlegg dadlene i ca. 15 minutter.

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland det sammen.

Fjern steinene fra dadlene. Ha dem i en stavmikser sammen med kokosolje og vann. Kjør til du får en jevn masse. Ha det over i en bolle og rør inn kaffe.

Ha litt og litt av den tørre blandingen oppi bollen med det våte. Rør til du får en jevn masse. Blandingen skal være litt klissete, men ikke så klissete at du ikke får formet den.

Form små boller og rull dem i kokosmasse, nøtter, hampfrø eller annen pynt. Oppbevar sjokoladebollene i en boks i kjøleskapet. Foto og oppskrift: Karoline Marberg

Skal du bake kan du bytte ut smør/margarin med Cocosa Extra Virgin. Det gir ekstra saftig bakst og et nydelig hint av kokossmak på kakene. Cocosa Extra Virkin er en økologisk kaldpresset olje av ypperste kvalitet - til alle behov. Selges i helsekost og på www.soma.no Veil.pris kr 199,- (500 ml)

Cocosa Sukker har en karamellaktig smak som ellers er svært lik sukker i både smak og bakeegenskaper. Cocosa kokosblomstsukker fremstilles av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen. Cocosa Sukker er perfekt til baking og søting av desserter og drikker! Selges i helsekost og på www.soma.no Veil.pris kr 120,- (500 g).

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge