Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige produktbilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige produktbilder nederst i saken.

Pressemelding -

Hjelp til en god ammeopplevelse

Vi vet at du kun vil det beste for barnet ditt – og det vil vi også! Philips Avent har et stort utvalg av tilbehør for amming, som vil være til god hjelp i tiden etter fødselen. Vi hjelper deg med å amme lenger og gir deg bedre komfort.

Helsedirektoratet anbefaler at barn ammes hele det første året og gjerne lenger, hvis du og barnet ditt trives med det. Andelen spedbarn som ammes i Norge er høy. Tall fra en landsomfattende undersøkelse av spedbarns kosthold gjennomført av Statistisk Sentralbyrå i 2013, viste at hele 95 % av spedbarna ble ammet ved 2 ukers alder.

Andelen spedbarn som ammes synker noe etter hvert som barnet blir eldre. Ved fire måneders alder viste undersøkelsen at 81 % av barna ble ammet, mens andelen sank til 55 % ved ni måneders alder. Sammenlignet med tilsvarende undersøkelse fra 2006, var det i 2013 en nedgang i antall barn som ble ammet etter fylte seks måneder.

Det kan være mange grunner til at ammingen avtar etter hvert som barnet blir eldre. Philips Avent ønsker å legge til rette for at mødre skal kunne amme lenge, og har derfor utviklet en rekke tilbehør for amming som hjelper deg i tiden etter fødselen. En god start legger grunnlaget for at ammingen blir vellykket og en hyggelig erfaring for deg og barnet ditt. Philips Avents tilbehør for amming hjelper deg med alt fra å stimulere melkestrømmen til å lindre såre brystvorter, slik at du og barnet ditt får en best mulig ammeopplevelse.

Produktoversikt

Komfortabel og enkel brystpumpe:

Når du har det komfortabelt og er avslappet, får du lettere ut melken. Derfor har vi laget vår hittil mest komfortable brystpumpe. Det unike designet lar deg sitte komfortabelt uten å måtte bøye deg fremover, og lar den myke massasjeputen skånsomt stimulere melkestrømmen. Brystpumpen kan brukes i kombinasjon med andre produkter i Philips Avent-serien, som flaskene og beholderne for oppbevaring av melk. Visste du at å pumpe faktisk kan hjelpe til med å få i gang melkeproduksjonen dersom det går litt trått i starten?

Veil. pris: 1499,-

Brystskjold for beskyttelse av såre brystvorter:

Philips Avent brystskjold beskytter såre eller sprukne brystvorter under amming. Skjoldene er laget av lukt- og smaksfri, svært fin silikon slik at barnet fremdeles kan føle og lukte huden din og fortsette med å stimulere melketilførselen under amming. Våre brystskjold er utformet for bare å brukes når du har såre eller sprukne brystvorter og bør brukes etter anvisning fra helsepersonell.

Veil. pris: 64,-

Termoinnlegg som stimulerer melkestrømmen:

Philips Avent termoinnlegg hjelper deg å stimulere melkestrømmen før amming. Legg puten i varmt vann i ca. 10 minutter og fukt lett før du legger den på brystet. Oppbevares termoinnleggene i kjøleskapet eller fryseren kan de også brukes kalde ved såre eller oppsvulmede bryster.

Veil. pris: 249,-

Brystskjell for oppsamling av melk:

De fleste nybakte mødre vil være enige i at morsmelk er dyrebare dråper. Philips Avents brystskjell kan brukes på innsiden av BHen for å samle opp overflødig melk gjennom dagen. Bruk dem også gjerne mens du pumper eller ammer, for å samle opp melk som lekker fra det andre brystet. De ventilerte skjellene beskytter også såre eller sprukne brystvorter og bidrar til at de leges raskere.

Veil. pris: 184,-

Niplette for innovervendte brystvorter:

Flate eller innovervendte brystvorter kan være et problem for kvinner som ønsker å amme, ettersom barnet kan slite med å få godt tak når det skal die. Philips Avent Niplette suger skånsomt brystvortene utover og inn i en fingerbøllaktig kopp av plast. Hvis Niplette brukes i noen uker i strekk, vil brystvortene forbli utovervendte. Niplette skal ideelt sett brukes før du blir gravid, men kan også brukes de første seks månedene av svangerskapet for å oppnå varig korreksjon.

Veil. pris: 699,-

Fuktighetsgivende brystvortekrem:

Philips Avents fuktighetsgivende brystvortekrem med kokosolje og aloe vera fukter og mykner tørre og sensitive brystvorter. Kremen er enkel og påføre og du trenger ikke å fjerne den før amming. Ved påføring én eller to ganger om dagen mens du er gravid, forberedes huden på amming. Etter fødselen kan kremen brukes mellom ammingene for å holde huden sunn og smidig.

Veil. pris: 139,-

Tørr og trygg med ammeinnlegg:

Det er ikke alltid lett å ha kontroll på melkeproduksjonen i starten! De unike Philips Avent-ammeinnleggene er utformet for å holde deg tørr og komfortabel i løpet av dagen. Amminnleggene har silkemyk overflate og naturlige materialer som puster. I tillegg er de usynlig under klærne. Ammeinnleggene kommer også i 60-pakning og som egne nattinnlegg.

Veil. pris: 69,- (pakke med 30 daginnlegg)


Alle Philips Avent-produktene finner du i utvalgte babybutikker og apotek.

For mer informasjon ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge