Gå videre til innhold
Ecover med svanemerket
Ecover med svanemerket

Pressemelding -

Ecover – nå også Svanemerket

Nåværende EU Ecolabel vil bli erstattet av det nordiske Svanemerket på utvalgte Ecover produkter. Grunnen til at Ecover har valgt Svanemerket, er blant annet fordi kriteriene for å kunne bruke dette merket er veldig strenge. 

Produkter merket med Svanemerket møter ekstremt strenge miljø- og ofte klimakrav: Hele livsløpet til produktet blir grundig analysert, det vil si produktets innvirkning på miljøet fra råvare/kilde til avfall. Kriterier er også satt med hensyn til kvalitet, helsemessige aspekter og ytelse/funksjonalitet.

- Grønne produkter kommer fra grønne fabrikker, sier Brand Manager Stine Alstad Quille. Ecovers fabrikk i Belgia er blant annet verdens første miljøvennlige fabrikk: ISO 140001-sertifisert og bygd med bærekraftige konstruksjonsmaterialer, naturlig isolasjon og med tak dekket av sedum. Ecover er sertifisert B Corp (Benefit Corporation). Dette er nok kanskje en hittil ukjent sertifisering i Norge, men kort oppsummert kan man si at B Corp er for selskaper det Fairtrade er for kaffe: Det er en sertifisering som rangerer selskaper på bakgrunn av deres sosiale og miljømessige resultater, ansvarlighet og åpenhet. Ved å endre til Svanemerket så forsterker Ecover sin merkevare ytterligere her i Norge og gjør det enda enklere for forbruker å velge riktig, sier Alstad Quille.

For mer informasjon – ta kontakt med Stine Alstad Quille i Alma Norge AS.

Om Ecover
Ecover er en serie miljøvennlige rengjøringsprodukter basert kun på plante- og mineralressurser og som er hurtig og fullstendig biologisk nedbrytbare. Produktene er selvsagt ikke testet på dyr og har minimal påvirkning på livet i vannet.
Ecover henter inspirasjon fra naturen og utvikler produkter som gjør renere mer rent ved å utnytte naturens genialitet. Det er derfor Ecover, i motsetning til mange tradisjonelle rengjøringsprodukter, sørger for strålende rengjøring som er mye mildere og mer skånsom mot planeten.

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge