Følg Midsona Norge AS

Den perfekte julegaven til småbarnsforeldre som har alt

Pressemelding   •   okt 31, 2017 10:05 CET

Last ned høyoppløselige produktbilder nederst i saken.

Det er ingen tvil om at en god babycall gjør livet lettere for småbarnsforeldre. Avent uGrow Smart Monitor er en appstyrt babyvakt, som gir deg sikker overvåking av barnet uansett hvor du er i huset, eller i verden.

Mye har skjedd på babycallfronten siden de første modellene ble lansert – uten bilde, med kort rekkevidde og dårlig lyd. I dag kan en babycall være så mye mer!

Avents nyeste modell SCD860 uGrow Smart Monitor er appstyrt, og gir deg sikker og pålitelig overvåkning av barnet ditt. Du slipper å bekymre deg for om rekkevidden er god nok. Så lenge du er koblet til nett har du full oversikt uansett hvor du befinner deg i huset, eller i verden. Bruk også gjerne uGrow til å kommunisere med besteforeldre i en annen by, eller følg med på barnet ditt når du er på reise i utlandet.

uGrow tar i bruk SafeConnect-teknologi for å fungere på tvers av nettverk, og den finner riktig båndbredde automatisk for å opprettholde god forbindelse til babyen. Tilkoblingen er helt sikker og privat, men du har mulighet til å invitere dine kjære til å se babyen, uansett hvor de er.

Du kan bruke telefonen som vanlig, mens appen ligger åpen i bakgrunnen og gir beskjed dersom barnet gir lyd fra seg. I tillegg har uGrow nyttige ekstrafunksjoner som vuggevise, nattlys og oversikt over luftfuktighet og temperatur.

For mer informasjon ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Veil pris 2199,-. Selges i utvalgte babybutikker.

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy