Følg Midsona Norge AS

Chia Fresca - forfriskende og næringsrik sommerdrikke

Pressemelding   •   mai 30, 2017 15:14 CEST

Chia Fresca, også kalt iskiate, er en forfriskende energidrikk fra Mexico laget tradisjonelt av chiafrø, vann, sitrus juice og litt honning. Chia Fresca er en rask, enkel og forfriskende måte å få de næringsrike chiafrøene inn i kostholdet ditt. Perfekt å drikke etter trening, eller nytes en varm sommerdag.

Chiafrøene sveller i vann og gir en fin konsistens. De bittesmå frøene er en kilde til protein og har et høyt innhold av fiber og mineraler som sink, jern og magnesium. Chiafrøene er også den rikseste omega-3 kilden fra planteriket.

Smaken er relativt nøytral, noe som gjør at chia kan puttes i nesten all slags mat. Mange bruker chia i grøt eller pudding, men chia passer også godt i bakst, smoothies, müsliblandinger, i yoghurten, eller bare drysset over en salat.


Helios økologiske Chiafrø, 250 gram - kr 95-. Selges i utvalgte Joker, Spar og Meny, og i helsekostbutikker.

CHIA FRESCA SITRON

1 porsjon:

4-5 dl vann
1 dl Helios Sitronjuice
2 ss Helios Chiafrø
2 ts Helios Agavesirup

Slik gjør du:

Hell vann og sitronjuice i en flaske eller karaffel. Ha i chiafrø. Smak til med agavesirup, og bland godt. Sett kaldt i minst 10 minutter, slik at chiafrøene får svellet. Nyt!

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar