Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Bytt tannbørste og gjør en forskjell for miljøet hver dag!

Plast er i ferd med å bli et av våre største miljøproblemer, og har fått stor oppmerksomhet den siste tiden. Stadig flere er opptatt av hvordan man kan redusere plastforbruket i hverdagen. Hvorfor ikke gjøre en forskjell hver dag når du pusser tennene dine?

Det produseres rundt fem milliarder tannbørster av plast hvert år. Plast fremstilles av olje gjennom en energikrevende prosess. I tillegg har plast opptil mange hundre års nedbrytningstid og blir derfor værende i miljøet svært lenge. Nå kan du være med å ta miljøansvar og bytte ut plasttannbørsten med et mer miljøvennlig alternativ.

Bytt ut plast med bambus!
Humble Brush er verdens mest solgte miljøvennlige tannbørste, utviklet av en gruppe engasjerte tannleger. Håndtaket er laget av bambus, og er derfor 100 % nedbrytbar. Bambus er den planten i verden som vokser raskest. Den er naturlig antibakteriell, noe som betyr at det ikke er nødvendig å tilføre kunstgjødsel eller plantevernmiddel. For hver bambusplante som brukes av Humble Brush, plantes et nytt frø.

Tannbørsten kommer også i en miljøvennlig forpakning. Børsten er pakket i nedbrytbar emballasje laget av papir, og esken er laget av 100 % resirkulert papp. Med riktig bruk varer en bambustannbørste like lenge som en plasttannbørste, ca. 2 - 4 måneder. Det anbefales å bytte tannbørste hver tredje måned eller når børstehårene er slitte. Når du trenger å bytte ut din Humble Brush kan du faktisk kaste den i matavfallet, men fjern busten først da den er laget av nylon (fri for BPA og nedbrytbar over tid).

Midsona Norge AS er stolt distributør av Humble Brush i Norge. Tannbørstene finner du i dagligvare, og prisnivået ligger på det samme som plasttannbørster.

Veil. pris kr 35,-

For mer informasjon og vareprøver, ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge