Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Atkins Harvest – markedets sunneste og beste nøttebar?

Det er ingen hemmelighet at müsli- og nøttebarer varierer enormt i næringsinnhold. Nyheten Atkins Harvest har mindre sukker og mer protein og fiber enn konkurrentene – i tillegg til en upåklagelig smak!

Alle Atkins-barene skiller seg ut ved at de har lite sukker sammenlignet med mange av konkurrentene. Med årets store lansering av Atkins Harvest blir utvalget av sunne nøttebarer med lite sukker endelig litt større!

- Hvis du velger Atkins Harvest skal du være trygg på at du velger en bar som er et sunt og næringsrikt mellommåltid, og ikke en skjult sukkerbombe. Flere av de mestselgende müsli- og nøttebarene har over 20 gram sukker per 100 gram, mens Atkins Harvest kun har halvparten så mye, informerer Andreas Rein, produktsjef for Atkins i Norge.

Sammenlignet med Norges mestselgende müsli- og nøttebarer har Atkins Harvest:

  • Halvparten så mye sukker
  • Dobbelt så mye protein
  • Tre ganger så mye fiber

Best på smak!
Atkins Harvest er også fri for palmeolje og gluten, og inneholder kun naturlige ingredienser. Ikke minst smaker den godt!

- Vi gjennomførte i høst en blindtest av Atkins Harvest mot bestselgeren i müsli- og nøttebarkategorien, da vi ønsker å lansere en serie barer som ikke bare er sunnere enn konkurrentene, men som også er overlegne på smak. Atkins Harvest stakk av med seieren i smakstesten, så vi er trygge på at den kommer til å falle i smak hos forbrukerne, sier Rein.

Atkins Harvest kommer i tre smaker:

  • Blandede nøtter og sjokolade
  • Mørk sjokolade, havsalt og karamell
  • Aprikos, mandel og kokos

Veil. pris 20,90. Tilgjengelig i Dagligvare fra uke 8.

For mer informasjon eller smaksprøver, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge