Følg Midsona Norge AS

Supersmoothies som er bra for magen

Nyhet   •   jun 30, 2017 14:18 CEST

Frisk og energisk: Det er slik vi føler oss når vi har en velfungerende fordøyelse!

En sunn fordøyelse sikrer at kroppen tar til seg nødvendige næringsstoffer fra maten vi spiser og omgjør til energi. I dette spiller riktig kosthold en viktig rolle. Ordtaket «du blir hva du spiser» eksisterer for en grunn. Hva vi putter i oss bestemmer i stor grad hva som skjer i magen vår.

Lett å fordøye - bra for helsen

En enkel måte å få i seg masse næringsstoffer og samtidig være skånsom med tarmene, er en smoothie. En god smoothie kan være spekket med viktige proteiner, sunt fett, vitaminer, fiber, antioksidanter og mineraler. Det er det perfekte drivstoffet å starte dagen med. I tillegg smaker det fantastisk!

Syv dager, syv smoothier

Ingen dager er like, så hvorfor spise den samme slappe brødskiven til frokost hele uken? Variasjon er nøkkelen for å få i seg flest mulige næringsstoffer. Vi har derfor satt sammen syv ulike smoothier til deg – en smoothie for hver dag i uken. Er du klar til å begynne dagen med en deilig og næringsrik smoothie?

Supersmoothie-oppskriftene finner du i brosjyren Molkosan Supersmoothies og på soma.no

Hemmeligheten bak din supersmoothie

Tilsett A.Vogel Molkosan Fruit for å gjøre supersmoothien komplett. Molkosan fruit er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert og fermentert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer. Melkesyre fremmer et surt miljø i tarmen, som bidrar til et gunstig miljø for bakteriefloraen. Molkosan fruit inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. I tillegg er Molkosan Fruit søtet med steviolglykosider fra planten stevia og har en deilig frisk smak av granateple og aroniabær.

Variasjon med Molkosan Fruit

I tillegg til å være en god og nyttig ingrediens i en smoothie, er Molkosan Fruit en forfriskende drikke i seg selv. Tilsett 1 spiseskje Molkosan Fruit i et glass vann, frisk appelsin- eller eplejuice, eller rør det ganske enkelt inn i litt yoghurt

Molkosan Fruit er tilgjengelig i helsekostbutikker og på soma.no  Veil.pris kr 138,-

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.